Sep 8, 2011

Rosa Bil

Det var än en gång en löjligt kort dag i skolan, men jag klagar inte. Det är skönt att komma hem tidigt. Satt på kaffe med AB i nån timme ute på skolans gård, vi låtsades att vi satt på en uteservering i Paris. Pratade om böcker och filmer. Ganska intellektuellt va? Sen blev vi trötta på att vara så sofistikerade att vi gick till Arabiakeskus och tittade på smink och pratade flicksaker. Köpte faktiskt lite småsöta grejor som jag kanske visar upp här sen.
Känns som om det skulle vara fredag idag eftersom jag är ledig i morgon. Mikko är också helt ledig i morgon så i kväll skall vi kanske ut någonstans. Kanske och titta på fyrverkerierna som Nelonen ordnar idag, typ lite som venetsiansk men mera lame. Ingenting kan mätas upp mot venetsiansk. Köpte en ny borste idag också, så nu är jag fin i håret.

fin i håret

Hade förresten världens sötaste dröm idag på min powernap. Jag drömde att jag hade en egen liten rosa bil och det var hur kul som helst att cruisa omkring i Helsingfors med min ögonsten. Nu vill jag ha en liten rosa bil. En såndär liten som går på el. PAPPPAAAAAA???!!


2 comments :

  1. Du kan ju prova ropa PAPPAAA lite högre,fast jag är nog illa rädd att det inte hjälper..Såg på tv att de gjorde reklam om fyrverkeriet. Blir säkert vackert tror mamma.Hoppas ni får fint väder.

    ReplyDelete
  2. Vad läser du för kurs Vanessa? Har du itne alls aktivitetsvetenskap? När ska jag få se dig i så fall!!

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!