Sep 7, 2011

Här händer det saker

Idag har det blivit en till hemmadag för min del. Känner mig fortfarande lite sjuk i magen, men det är nog mycket bättre redan. I morgon är det skola som gäller igen och jag har än en gång kommit in i en taskig dygnsrytm som gör att jag ugglar uppe typ halva natten.. Men what duu juu kään?

Min sitta hemma dag till ära så har jag pynjat på lite med inredningsgrejer igen. Eftersom jag vecklat in köksbordet så har jag haft en extra stol över. Den bestämde jag mig för att klä in i en gammal filt så att den passar in som skrivbordsstol i sovrummet. Ser lite halvfärdigt ut, men ganska kul stol blev det ändå. Passar ju i alla fall in med den olivgröna färgen som jag har going on i sovrummet, och den stackars överblivna filten fick ju en mening i livet. Så nu är alla nöjda och glada.


Sedan när sovrummet hade fått sin nya invånare så tyckte jag att den enda sovrumsväggen såg lite dyster ut, så jag tog fram mina färger och min pensel och kletade dit lite färg. Såhär blev resultatet:
Funderar på att fortsätta med blomsterslingan i morgon, den ser lite ensam och halvfärdig ut på nåt sätt och jag tycker att det behövs mera blommor och blad som fyller hela väggen. 

Men nu skall vi gosa och titta på när Mr.Bean gör bort sig på film. Mr.Bean är underbar, men ibland gör han mig rent av arg när han alltid lyckas få allting att gå åt pipan. Man blir så irriterad och ändå fortsätter man att titta på filmen. Kanske är det vi tittare som är konstigt funtade och inte bönan?

3 comments :

 1. Du är modig du tycker mamma:)Målade du på fri hand eller hade du nån schablon?Ser riktigt fint ut!

  ReplyDelete
 2. Jihuu,,. Jag är själv också riktigt nöjd. Tycker dock att det ser lite halvfärdigt ut, så jag skall fortsätta på blomsterslingan sen när jag får inspis igen.

  ReplyDelete
 3. Oj vad du är händig, Vanessa!!!


  Säger vi från Rikroken

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!