Sep 16, 2011

Det är vår lilla Edwins ett års dag! <3 Tänka sig att mitt lilla svin har vandrat på denna jord i ett helt år nu. Oj vad tiden går fort. Idag har vi inte firat Edwin så mycket, bara gett kramar och pussar och annat mys. För i morgon skall det bli födelsedagskalas med tårta och hela faderullan. Eftersom Nando fyller två år nu på söndag så bestämde vi oss för att fira lurvbollarna på samma dag med en hejdundrande fest.
Hih, igår fick Nando och Edwin ett födelsedagskort på posten. Bilden är spegelvänd, men ifall ni inte är mästare i att läsa bakvänd text så kan jag berätta att kortet var från Hampus, Matte och Husse i Kokkola. Sött va?

"Goda vänner gör livet glatt"

Fastän det på stilen ser ut som om det faktiskt är en hund som har skrivit så kan jag meddela att det är min invalida mor som så tappert har försökt skriva ett fint kort med sin brutna arm. Man får nog lyfta på hatten för hennes kämparglöd. Heja Mamma!


Men nu så skall vi bege oss till butiken för att handla in lite smaskiga ingredienser till tårtan som jag skall försöka baka i kväll. 

2 comments :

  1. Vad gör man inte för sina fyrbenta barnbarn:)))Kramar till er alla från Hampus mamma och pappa.Hoppas kakorna blir goda!

    ReplyDelete
  2. Tack för i går! Hoppas du blir snart frisk!


    Hälsningar från Rikroken

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!