Aug 24, 2011

Vackert

Nu har Mikko kommit hem, han var nu inte speciellt glad över hur fint jag hade lagat det här hemma. Men vad kan man förvänta sig? Han är ju en man. Män har en tendens av att inte ens lägga märke till om  någonting har förändrats i hemmet. Huvudsaken är att jag märker, och det gör jag verkligen. Det är så skönt att ha de fint hemma. När det är fint så är det lättare att koncentrera sig på andra saker. Det är hemskt att försöka få något till stånds om det är stökigt och fult. Då tänker man bara att "näääääj usch, nu måste jag städa".
Nu har vi hur som helst ätit och Mikko har sett klart på sin fotbollsmatch. yey. Så nu skall vi titta på Die Hard 2. Igår tittade vi på ettan.. Så på morgondagens schema står det väl  Die Hard 3.  Haha, värst vad vi har ett omväxlande liv.

Här kommer lite stämningsbilder från vår nya terass. Se hur mysigt det ser ut med levande ljus.  Jag tror att jag tänker sova där ute i natt. <33 comments :

 1. Ha,typiskt män!Innerst inne tycker de nog ändå om att det är fint hemma tror mamma som tycker det ser så mysigt ut!

  ReplyDelete
 2. ååååå va du har lagat snyggt hemma hos er!! Både på terassen och inomhus :) Jag fick riktigt inspis att göra nåt här också :D Hoppas vi ses snart igen! Massor med kramar, Becky

  ReplyDelete
 3. Hej!

  Jag kommenterare från skolan, men den har tydligen inte kommit fram. Min man märker inte ett dugg om jag har bytt gardiner. Men kanske är det bättre än om de skulle ha sin åsikt på allting, inte vet jag vilket skulle vara bättre. Lagom är bäst.

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!