Aug 1, 2011

Salad Nicoise

Nu är vi hemma i H:fors igen efter en underbar två veckors semester på villan. Det har varit härligt.
Kvällen har gått till att städa och packa upp saker. Idag har jag börjat på med min efter-semester-diet. Dagen till ära lagade jag en fettfri salad nicoise. Nu tittar vi på My Big Fat Greek Wedding. En av de roligaste filmerna ja vet.
ooooppaaaaa!


4 comments :

 1. Joo, på sommaren får man njuta, men nog ska vi också ändra på våra vanor.Hur var det nu: ett öl är tre köttbullar, en cider är fyra köttbullar, en flaska vin var 12 köttbullar, huh, så här får man nog inte tänka. Vi har ett skämt med oss grannarna emellan. Om ngn tar cykeln istället för bilen, brukar vi fråga högt: Menetkö lihapullille? Och när stackaren kommer hem på ett tag, frågar vi naturligtvis: Montako lihapullaa tuli nautittua? Joo, det här händer alltså bara då när vi spelar volleyboll och någon stackare råkar cylka förbi oss då. Annars har vi inte koll på varandra, hoppas jag.
  I går var vi 13 stycken på spelplanen, så nog har vi på Rikroken också börjat tänka på sommarkonditionen, eller vart den försvann.

  Apropå morgondagen: Vilken tid får trägårdspatrullen komma? Jag måste ju göra en runda med era sötnosar först, jag längtar efter dem jättemycket.

  Hälsningar från en som har nyss beställt årskontroll på hela Rikekroketanten, sista sommarlovsveckan egnar jag alltid åt för årskontrollen och så ska gå och lukta vindarna i skolan, nyyh.

  Till slut: du se bra ut , Vanessa!!!

  PS. Var har dina härliga känslostenarna fått plats?

  PSS. Terassfönstertvättningen tillhör i patrullens jobb,om vi får lov och göra det?

  ReplyDelete
 2. ooooppaaaa säger mammma också! Jag är på väg till bostadsmässan med Marina :)Kanske man får några nya ideer....Lycka till åt dig och Kirsti med ert projekt.Hälsa alla! KRAM

  ReplyDelete
 3. Hahaha, Joo de hör nog till sommaren att man får äta lite "köttbullar" och annat gott. :) Va kul att ni spelar wolleyboll. Det är säkert bra gymnastik och säkert skoj att vara tillsammans med mycket trevliga människor. Vilken tid skulle det passa bäst för er? Gärna ganska tidigt så att vi hinner få allting gjort innan Mikkos träningar börjar? Hundarna väntar nog här glatt på att du skall komma ut och springa med dem. Dom har det ganska tråkigt här nu när dom inte längre får springa lösa ute. Man måst ge dem dubbelt mera uppmärksamhet hela tiden. :) Men dom vänjer väl sig snart.
  Joo visst kan vi tvätta fönstren också så att det blir riktigt prydligt.

  Vad kul det skall bli! :D

  ReplyDelete
 4. Laittakaapa jokin aika, olemme varmasti paikalla sovittuna aikana.

  T: Trägårdspatrullen från Rikoroken.

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!