Aug 12, 2011

Hotellrummet

Kan knappt vänta tills jag får sova nerbäddad i de underbara hotell lakanen. Jag älskar hotell lakan.6 comments :

 1. Jag hoppas ni har det roligt! Jag har varit två gånger på promenad med hundarna och de har bajsat på bägge gångarna. Jag har borstat dem och nu väntar vi på Pera spm har varit hos frissan och köpt ett nytt koppel åt pojkarna. Här är det fint väder, hoppas det blir bra där med. Lycka till i spelen och vi önskar att alla kommer hem FRISKA, som tur är spelar dem inte på asfalten som i en gatuturnering. Pojkarna skäller , så Ärri och Purri namnen passar åt dem. njut av hela hjärtat, pojkarna har det bra här hos Mummila. Hälsa killarna!


  Hälsningar från Rikroken.

  PS. Pera kom nyss och fel koppe, jag får gå och byta.

  ReplyDelete
 2. spm = som... nu har jag varit och bytt kopplet och gjort provrunda, den duger. Lycka till och heja på!

  Hälsningar från Mummila.

  ReplyDelete
 3. Ha så roligt och heja på Mikkos lag så mycket du hinner!!Hälsningar till alla i Rikroken ,både tvåbenta och fyrbenta. Kram från mamma som stannade i stan och städade och sydde efter jobbet.

  ReplyDelete
 4. Oj, vad Birgitta är duktig ocha kan sy sådana överdrag, det skulle inte jag klara av. Jag väntar på resultatet på matchen. Pera skulle till matäffaren och jag skall på utflykt med pojkarna, har till och med vatten med mig, om de ska bli törstiga under promenaden till Pikkukoski. Här är det fint vädet. det är ngt slags happening på Malms flygfält, men pojkarna brys sig inte om, fast det är emellanåt lit oväsen. Hälsa Mikko och hoppas dem vann den tredje matchen. Hälsningar till Birgitta och Frans också.

  Hejsan, vejsan från ossa alla fyra!

  ReplyDelete
 5. Vi hade en rolig veckohelg, jag hoppas att ni hade det också.

  Hälsningar från Rikroken.

  ReplyDelete
 6. Det var faktiskt en riktigt trevlig helg. :)
  Mamma är nog jätteduktig som orkar sy ett överdrag till oss. Men jag är ändå lycklig att jag inte är hemma och behöver vittna hennes kråtande. Kan gissa att saxarna har flugit omkring ganska vilt. :P hih

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!