Aug 30, 2011

Gladare jag.

Hejsan igen, nu har jag tagit mig en liten tupplur och känner mig mycket piggar och gladare. Jag var lite cranky när jag sist skrev, och urdeppad över att skolan har börjar once again. Jag skall ta och se på saken från den ljusa sidan istället. Tänk så mycket en powernap kan ändra på ens livssyn?! Hih.

Idag fick jag hem mitt H&M paket med nya underkläder som passade finemang. Hade dessutom beställt två stycken plast-tabletter att ha hundarnas matskålar på. Det blev direkt mycket snyggare på golvet där de sjaskiga kopparna står. Tack vare Nandos defekta haka så lyckas han alltid dregla ut halva vattnet på parkettgolvet, men nu gör det ingenting. Nu får vovven klotta så mycket han orkar! <3 Stackars vännen.

Här är en bild på de snygga tabletterna:


2-pack tabletter

2-pack tabletter - från H&M

http://www.hm.com/fi/sv/s/01JHOS
Tryckt motiv på plast. Storlek 32x45 cm.
H;amp;Mwww.hm.com
KLOTT-PELLE <33 comments :

 1. Snygga tabletter tycker mamma:)Kram till klott-pelle och er alla

  ReplyDelete
 2. Hejsan!

  Ursäkta, att jag inte hunnit svara ngt. Så nu har din vardag också börjat... I skolan är det full rulle, vi har ju två föreställingar på vår musikal på lördag. Har Mikko sagt ngt, att jag frågade, om ni ville komma och titta på TAIKAMETSÄMUSIKAALI i vår skola klockan 13.00. Efteråt är ni bjudna till oss. Pera ska grilla. Fast jag kommer hem först tre- fyra tiden, det gör väl inget. Tänk på saken!

  Ha det så bra och hälsa Mikko och vovvarna!

  ReplyDelete
 3. Joo, Mikko har inte sagt något om det till mig. :D Jag vill nog jättegärna komma! Måste höra med the man of the house :)

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!