Jul 29, 2011

inspiration

idag har jag varit väldigt kreativ och fixat och målat saker att ha på vår nya gård som Kirsti och Pera skall hjälpa oss att laga när vi kommer tillbaka till Helsingfors. Kan knappt vänta tills jag får placera mina nya kreationer på gården.


4 comments :

 1. Du har ett öga för vackra saker! Lava är mera tacksam att sköta, det gör ingenting fast det torkar emellanåt, det kvicknar till, när den får vatten. Jag var och titta på min moss/lava odlingen, som är två år gammal, mossan ser skaplig ut ännu, men den behöver mera vatten än lava. (Jag menar den burken, var jag har din vackra VÄLKOMMEN stenen.)

  Just nu har dem rea på trägårdsmöbler... Eller vad säger du om nya möbler på er balgong? Jag är nöjd, tvättade köksfönster och bytte gardiner, det ser ännu mer höstligt ut, nyyh.

  KÖR SAKTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Hälsa alla!

  H: Namnlös

  ReplyDelete
 2. joo jag har hört att renlav är lättare att sköta. mamma sa att mossan borde hållas grön hela vintern om man vattnar bra tills den fryser. jag diskuterade med mikko angående möblerna och vi är inte riktigt säkra på vad vi vill ha. Det skulle ju nog i och för sig vara kul med nya möbler på partsin men då igen så tycker vi väldigt mycket om den röda soffan somvi har nu. Men vi får väl se :-) kanske man hittar nåt kul när vi går runt i butikerna och tittar. Kramar till er.

  ReplyDelete
 3. ... naturligtvis är det ni som bestämmer, det var bara ett förslag. Jag har bara två veckor kvar av sommarlovet och sista veckan måste jag besöka skolan, så om ni vill ha hjälp av mig, måste det hända denna veckan.

  Fin idee det här med stenarna: de har talat för dig.

  Jag fick idag två nyckelpigor (målade på stenar)av grannflickorna, nyckelpigorna var söta.


  Hälsa alla och krama hundarna (dräkterna var söta.

  Tanten från Rikroken

  ReplyDelete
 4. nästa vecka passar utmärkt! :-)

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!