Apr 14, 2011

Shoppingdag

Idag kom jag tio till jobbet och då sa dom att jag inte behöver vara där, att jag får en ledig dag. Först tänkte jag "dammit, då har man än en gång stigit upp för tidigt i onödan.!..svärord, svärord, svärord..." Men sen bestämde jag mig för att hoppa på tåget och åka in till stan och shoppa lite i det vackra vårvädret. Då blev jag genast på gott humör igen. Dessutom laga mamma in pengar så att jag skulle kunna köpa behändiga vårskor... Vårskor hittade jag dock inte, men allt annat härligt! (Oroa dej int mamma, jag har nog kvar pengarna till vårskorna)... :P

För det första så gick jag till Louis Vuitton för att hämta min kalender som varit på reparation i Paris. Den som jag saknat och behövt så massor.

Welcome back home baby <3

Sen så spatserade jag vidare på Helsingfors våriga gator på jakt efter de perfekta vårskorna. Som ni vet så brukar det ju gå så att när man söker efter någonting speciellt så är det som att söka efter en nål i en höstack. Och så hittar man ju förstås allt annat som man absolut INTE behöver. :D 

Jag hittade jättesnygga pumps som inte kanske passar till vardagsskor.. Men jag kommer nog att ha användning av dem ändå. 

I samma butik så hittade jag något som jag alltid har tänkt att jag velat ha, men aldrig hittat de perfekta som sitter tajt i rumpan, Armé byxor! Jag vet att första tanken är: "ou nou, amis on the run".. Men Nej säger Vanessa! Nu är det faktiskt mode med armé byxor. Och dessutom så kan man se riktigt fashion ut om man pyntar upp sig med fina klackskor och smycken och såklart, kronan på det hela, pricken på iet, svartet på världens frågor: den perfekta väskan.
Så det är inte alls enligt mitt tycke "amis" att ha armé byxor. Såklart att man kan förstöra det hela med slitna lenkkare och en karjala huppare.. Men annars : Fashion.

Inte Amis, utan Fashion.
Försökte också knäppa en bild an byxorna när jag hade dem på mig, men det blev inte till nånting... Ni kan inte fatta hur svårt det är att fotografera sin egen röv! :D

Anywhooo... Sen blev jag hungrig och åt lunch på Raffaello där Hanna jobbar. Det var god mat, nam nam... 


Mätt och belåten så slank jag in på H&M som låg alldeles bredvid restaurangen.. och vips, så hade jag köpt en kasse mera som jag "behöver".... :

Ett sött blommigt hårband

Supercoola fjäder-örhängen


Meeeeera örhängen..

Strumpbyxor. Men de e ju ändå nödvändigt? Visst?

Fin nagellack i vårig färg

Och det som också är viktigt i väskan: hand créme.

Glömde annars att säga att mina skor som jag beställde nu har kommit på posten och de passar perfekt. Nu är det bara att vänta på det perfekta vädret.

Diskreta och passar med det mesta. 

Så nu sitter jag här hemma efter att ha haft en modevisning av mina nya saker till två hundar som är väldigt intresserade och sniffar på alla de nya dofterna.  
Nu väntar vi bara på att husse skall komma hem så att matte får börja laga mat.
Måste bara tillägga att det stod såhär i mitt horoskop idag:


Ekonomi
Du är mycket ekonomisk idag, vilket kommer att löna sig lite längre fram. Inget kan fresta dig att köpa något som du inte behöver.
HAHAHAHHAHAHAHAHAH!!! BULLSHIT.


4 comments :

 1. Befarar nog att pengarna tog slut tror mamma :)

  ReplyDelete
 2. Nej nej nej :D jag har nog säkert 50 euro kvar till skor ännu <3 oroa dej inte. :D

  ReplyDelete
 3. supersnygg färg på nagellacket :)

  ReplyDelete
 4. joo faktiskt! Men jag blev lite besviken över att det ser mycket mörkare ut när man lägger det på naglarna sen :/ Men helt fint som en mörkare variant också :D

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!