Apr 4, 2011

Bo sweet Bo

Åt just världens godaste hotdog. Det var meningen att jag skulle ta en bild på mitt mästerverk, men jag var så vrålhungrig att kameran blev tvåa. Tittade på Mamma Byter Bo och det var faktiskt ett jättekul program. (Tack för tipset mamma) :) Idag handlade det om två mammor som hade lite olika syn på städning som bytte familj. Hih. Började tänka på om det skulle komma någon pedant och leva i vårt hem och vilken chock det skulle vara för den stackars människan.
På tal om städning så har jag ett litet problem. Hade nyss på diskmaskinen och tvättmaskinen, men när jag skulle tömma dem så märkte jag till min förvåning att både tallrikarna och kläderna var krut torra?? Men kranarna funkar och vessabyttan också.. Vad kan det vara för fel? Konstigt.

Skulle inte orka börja diska för hand nåmera ikväll.. Så jag tror att jag får vänta tills i morgon. Kanske de magiskt har börjat funka då igen. *håller tummarna*

3 comments :

 1. Jag tror nog att pedanten skulle få en chock här med :)Men du brås lite på mej tror jag att när vi väl är på hugget då får vi massor gjort :)Kram från mamma <3

  ReplyDelete
 2. Sant, ibland kan det vara skinande rent och ibland lite hiroshima stil..

  ReplyDelete
 3. Joo, jos koneet ei toimi, sitä on itse kukin ihmeissään. Oltiin katsomassa 250:n ihmisen voimin 3D filmiä ja sen jälkeen meillä oli 3D koulutusta pari tuntia. Nyt on silmät niin sikkaralla, että lähden ulos aurinkoon siristelemään. Kaunista viikko kaikille, kevään aistii jo... luin eilen kauniin runon, se meni jotenkin näin: Aurinko ja multa rakastuivat ja menivät naimisiin ja saivat miljoona pientä pentua,joita ne imettävät minun ikkunani alla.

  ... kukin saa kuvitella, mitä ne pennut ovat...

  T: kolmedsilmäinen

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!