Jan 28, 2010

Kaninen Vanessa

Kollade upp mitt kinesiska horoskop... Och detta blev mitt resultat:

Precis som i västerländsk kultur finns det fördomar även i den kinesiska. Kaniner anses ofta vara mycket rädda individer som förökar sig i rask takt, eftersom familjen är så viktig. Den kinesiska mytologin vill dock betona att Kanin-människan inte är feg i ordets rätta bemärkelse, utan snarare begåvad med en stark överlevnadsinstinkt. När det gäller familjen är dock Kaninen inte lättskrämd på något vis. Han försvarar hem och hus till sista blodsdroppen och det samma gäller för vänner och affärskompanjoner.

Eftersom de tror på att bevara förhållanden under så lång tid som möjligt utgör de goda kompanjoner i affärer. De förlitar sig ofta på att andra, precis som de själva, tycker att alla berörda parter i en affärsuppgörelse skall tjäna lika mycket. Detta leder till att de allt som oftast blir lurade och utnyttjade.

Näst efter familjen är lyx det Kaniner älskar allra mest, och de köper ständigt saker utan att tänka på att pengarna skall räcka även under morgondagen. Då Kaninen av naturen är skygg, går de helst ut tidigt på morgonen eller sent på kvällen, för att inte kunna observeras.

No comments :

Post a Comment

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!