Apr 9, 2013

Ny outfit för bloggen

Som mina stamläsare säkert redan har märkt så har jag fixat om utseendet på bloggen. Lite vår-tema blev det denna gång. Solsken och blå himmel är något som vi alla väntar på nu, så jag tänkte förverkliga det här i min värld så länge som vi väntar. 

Bannern får mig att längta till sommarstugan, snart är vi där igen vid havet i värmen omringade av de vi älskar mest. Härligt. Hääärligt. Får en att glömma bort detta slaskväder som jag säkert annars skulle njuta av om jag inte hade två stycken vita lurviga hundar. Det är ingen lätt process att ta en promenad, när man kommer hem så har allt det vita luddet förvandlats till ett grådaskigt kaos. Vilket leder till dusch, tork, kammande och fönande. Men vad gör man inte för sina små gullegryn. 

Vi har äntligen lyckats få upp ljustaken som jag köpte på Ellos för en tid sen. Så nu är hålet i väggen gömt och man får sitta och titta på denna vackra kreation istället. Den var inte dyr heller, är så nöjd att jag hittade den. Passar perfekt här i vardagsrummet. 

Vad har ni haft för er idag? Jag har inte gjort något nämnvärt.. Jo! Jag krullade mitt hår bara för att fördriva tiden medan jag tittade på ett till par avsnitt av Sex and the City. Det är något med den serien som gör att man blir på humör att fixa till sig lite. Beror säkert på alla de vackra kvinnorna med de underbara kläderna och skorna. Älskar serien!

Vår dag avslutades med min köttfärs ala Vanessa, avocado-sallad och honung-vitvins marinerade morötter med spenat. Nom nom nommm..  

Ljustaken hittar ni Här.

 

8 comments :

  1. Här längtar vi också efter villalivet och er alla kära och nära :)Det tycks bara gå sååå långsamt i år. Fint nytt utseende på din blogg tycker mamma och ljusstaken är jättefin. Ha en fin dag.Kram

    ReplyDelete
  2. Halloi! Här var det sommrit! Härligt tjejen! Solit solit, just nu +11,2 grader:) Måste hämta från källaren sittdynor till balkongen!
    Filmen Think like a man, ja, helt ok, men räcker att man ser den en gång! Titta gärna med din kille;)
    Har en fin dag!
    Kram Sirpa♥

    ReplyDelete
  3. Hejsan! Var gärna med & tävla om en superfin navelpiercing!
    http://madelajnee.blogg.se/2013/april/tavling-vinn-en-navelpiercing.html#comment

    Har du själv inte hål i naveln så kan man alltid vinna till en vän :)
    Jag ber om ursäkt om du inte gillar sånna här tips.

    ReplyDelete
  4. Sv; Tack så mycket! :)
    Ja min vecka har börjat bra. Har din? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Den har börjat toppen :D tackar som frågar.
      Det är skönt att vara ledig och göra INGENTING! <3

      Delete
  5. Bloggens nya outfit är supersnygg. DU är snyggare. Baaaaabe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack fina du <3 Man rodnar ju nöstan! Hoppas att du har haft en fin dag! KRAM!

      Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!