Mar 6, 2013

Urtekram

 


Jag är som sagt en buzzador vilket innebär att jag får testa olika produkter och sedan rapportera tillbaka om vad jag och mina vänner har tyckt om produkten. Fick för ett tag sen hem ett paket med handkrämer från Urtekram. Med kom också en dagkräm i samma serie. 

När jag testade handkrämen så blev jag lite smått överraskad över hur mjuka mina händer blev. De brukar ta stryk och inte må så bra i kallt väder och jag har inte haft såhär mjuka händer på länge. Krämen torkar olidligt snabb så man behöver inte kladda och ha sig. 

Det bästa med det hela är att produkterna inte är testade på djur (me like even more) och så är de fullständigt ekologiska utan en massa äckliga gifter och andra hemskheter. 
Handkrämen innehåller bland annat sheasmör, madelolja och jojobaolja så ni kan ju föreställa er hur ljuvligt den doftar.. Kan inte riktigt lägga fingret på doften men tycker att den doftar lite som någon typ av härlig sommarblomma. Ingen näsmördande stark doft utan härlig men diskret.

Dagkrämen har jag också hittills tyckt massor om, men den kräver lite långvarigare testning eftersom min hud måste bli van med produkten innan den kan ha en ärlig åsikt. Så jag återkommer. 

Produkten säljs i hälsokostaffärer nära dej. 

HÄR kan du köpa andra härliga produkter från Urtekram

Ifall du också vill bli en buzzador och gratis hjälpa att testa olika härliga produker så är det bara att skriva in din mejladress i kommentarerna så skickar jag en inbjudan till dej till buzzador-familjen!


4 comments :

  1. Halloi tjejen! Hoppas du mår bättre! Du fick iallafall lite mys hos mamsen och papsen!
    Vad roligt att du vill vara med i min utlottning! Lycka till!
    Kram Sirpa

    ReplyDelete
  2. Jag kommer gärna med på det här! camilla.pohjolainen@gmail.com

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!