Mar 20, 2013

Framed

Hallojsan hejsan, sitter här och försöker motivera mig själv till att fortsätta studera. Mitt liv är så himla tråkigt just nu. Är en skolslav ända fram till påsk då allt hoppeligen kommer att vara klart och inlämnat. Det är både skrämmande och skönt att bli färdig med skolan. Vet inte alls vad jag kommer att jobba med, men har bestämt mig för att det absolut måste vara en plats där jag trivs till hundra procent. Det bästa är ändå att jag har bestämt mig för att vara ledig HELA sommaren, så tills dess lägger vi jobbfunderingarna i en låda och gömmer den under sängen. Sommaren är ju snart här, det är ljust så mycket längre om dagarna och man känner sig allmänt piggare! Lovely!   

Har ramat in lite bilder från vår resa, bland annat i en gullig liten hjärteram som jag tycker att ser så fin ut på soffkarmen. Edwin tycker som jag och ligger där och beundrar mattes nya tavla.

Vad har ni gjort för kul idag? Pigga upp mitt tråkiga studieliv med lite kuliga berättelser om era fartfyllda liv?

2 comments :

 1. Halloi! Fartfylld vet jag inte om mitt liv är men helt okey! Eller just nu är det lite fart här:) Sanna är här med sin familj och Anabelle håller farten här fullt! Wilton njuter och sover. Jag har 3 sitt o 2 sitt soffor och alla platser är fulla!!!
  Förmiddag tänkte går o handla men sen började det komma små lakan från himlen så jag tyckte att det va bättre att stanna hemma!
  Jaha nu ska det letas efter en bild som har kommit bort här....Anabelle vänta!!!
  Har en fin kväll
  Kram Sirpa♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha! Underbart med fullt hus! :D Jättekul att du piggade upp min tråkiga vardag med en sån glädjefylld kommentar! Ha så skoj och njut av besöket! <3 Massor med kramar till dej!

   Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!