Feb 21, 2013

Ny medlem i familjen

Tatadadaa dadaaaaa! Låt mig få presentera vår nykomling! The Tvättmaskin! Nu kommer det att vara en fröjd att tvätta kläder.
Ännu härligare blir det om två veckor när vi får vår torktumlare. 

Det verkar som om den här maskinen är smartare än mej. Det går till och med att använda den via min smartphone. Hur coolt är inte det?Hundarna tycker att det är spännande att titta in genom glasluckan, sen blir dom rädda och springer iväg när den börjar snurra. hih.Världens sötaste ljudeffekter har tvättmaskinen också. Man blir lika glad varje gång, hade aldrig trott att det skulle vara såhär roligt att tvätta kläder.

Lyssna på den härliga sången som den spelar när den har tvättat klart, det är så att man själv börjar dansa omkring:


4 comments :

 1. Haha, vilket sött ljud! Du borde ha filmat hundarna också!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, det borde jag ha gjort :D men dom har redan vant sig vid monstermaskinen och hoppar inte fram och tillabaka nåmera :D

   Delete
  2. Antog lite det, det gäller vara snabb med kameran när de gör någonting tokigt :) Det harmar mej ännu också att jag inte filmade när jag introducerade spegeln för Ellie och Molly som valpar XD

   Delete
 2. Tänk så mycket roligare det kan bli å tvätta på en gång. Lite smarta finesser och vi blir helt sålda :-) Love it! Jäkligt smart också att kunna styra den med telefonen. :-)

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!