Feb 28, 2013

Jag är en liten tjuv

Tjolahoppsan!
Har haft en fin dag tillsammans med min älskling. Vi bestämde oss för att spendera lite quality time tillsammans och åkte iväg för att inhandla nya kuddar och en tvättkorg. 
Vi lyckades köpa det som vi skulle, men som vanligt så hittade vi massor med annat också. Det brukar vara så när man släpper oss lös i butiker. 
Vi hittade allt mellan himmel och jord, bland annat: växter, lakan, borrmaskin, nitmaskin, nitar, universal fjärrkontroll, te kanna, ungsform, batterin, stykbräda (så att jag får ge stryk), ljus, fotbalja och mycket mat. Det finns säkert annat också som slank med. På tal om att slinka med, så vet ni säkert hur självbetjäningskassan på IKEA funkar? Hur som helst så skall man ju läsa av sträckkoderna själv, och jag lyckades förstås glömma att läsa in sträckkoden för tvättkorgen.. När vi kom fram till bilen så märkte vi att vi inte hade betalat för tvättkorgen, som ironiskt nog var det enda som vi skulle köpa. 
Frestelsen att åka iväg smög läskigt nog på oss, men ärlig som jag är så rev jag lös lappen och tassade tillbaka in för att betala... Jag trodde att jag skulle få en medalj för min ärlighet, men ingenting. Man blir ju lite sur då man inte möts av tacksamhet för sin goda gärning. Nästan så att man hellre skulle ha kört iväg, men ärlighet varar alltid längst fastän man inte får en medalj. Inte uppskattades heller mitt skämt "hihi, jag lyckades ju stjäla den för en stund i alla fall" :)

Kaos i hallen när vi kom hem... 
MY MONKEY-MAN

4 comments :

 1. Mamma undrar om du lämnade Mikko i lekhörnan ? Tur att han fick leka lite apa :D Uppfostran tycks ha gått hem...men nog kunde de ha tackat och skrattat lite ! Duktig flicka <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag tänkte också att du skulle ha blivit stolt över mej :P Du har uppfostrat mej väl :) Nä, mikko hade faktiskt riktigt roligt för en gångs skull <3

   Delete
 2. Dåligt av dem att inte bemöta dig bättre när du var ärlig och gick tillbaka. Blir alltid shoppingsugen när jag läser om andras inköp :-) Fina saker där från HM. Kram på dig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Precis :D lite mer skulle man ju ha önskat... Va kul att inspirera till shopping, jag har samma problem då jag läser andras bloggar :) Men kul e de att vara shoppingsugen, då hittar man ofta så mycket fint. Kram på dej också!

   Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!