Jan 13, 2012

Nya vindar i sovrummet

Hejsan gullungar!

Är alldeles slut efter dagens föreläsning och träning, somnade när jag kom hem. Vilket ledde till en flera timmars powernap, uupsi. Kände mig nästan ännu tröttare när jag vaknade så det verkar inte ha gett någon effekt. Kanske jag får mera energi när vi snart går ut på promenad med hundarna och jag får lite frisk luft. Det är ju ändå fredag, och då så skall man vara pigg!

Fick här en kväll inspis att byta ordning i sovrummet. Det finns inte många olika alternativ till ändring i vårt minimala sovrum, men lite annorlunda blev det med sängen på andra sidan av rummet. Hih.. Var så ivrig att jag glömde att ta en "före" bild, men det får ni leva med. Skall försöka komma ihåg det till nästa gång.
6 comments :

 1. Jag möblerade också om,men din kära fader fick spader:)...Vi skulle ha varit tvugna att borra nya hål i vägggen...och det var ju för jobbigt..så jag flyttade allt tillbaka..ENSAM!!!Det ser fint ut det du gjort!Kram

  ReplyDelete
 2. Hahahaha.. hur hade du möblerat??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sängen mot väggen vid dörröppningen och järnhyllan på väggen nära fönstret.Kanske bättre som det varit,men de kloka säger att man borde byta ställe för sängen oftare pga jordstrålningen.

   Delete
  2. Aijaaa :D Det skulle ju ha varit fint. Vart skulle ni ha behövt nya hål i väggen och varför??

   Delete
  3. Sänggaveln är borrad och skruvad fast i betongväggen :)

   Delete
  4. aaaa, så opraktiskt. Men de e ju bara att skaffa lite spackel eller lägga byrån framför hålen.. :D men jo, jag känner min far.. Det är nog nåt som du får kråta själv.

   Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!