Apr 3, 2011

Hälge

Helgen kom, och tog än en gång allt för snabbt slut. Men nog har vi lyckats njuta och ha kul!
På fredag år vi fondue, nam. Senare kom Jokke hit en sväng och vi for på en öl till olotila. Mikko drog honom på pulka eftersom Jokke fortfarande har kryckor. Vi tänkte att det skulle gå snabbare så, men sen märkte vi att snön på vissa ställen hade smultit och asfalten var framme. hih.. Men det hindrade inte Mikko. Han drog så att det inte fanns mycket kvar av pulkan när vi kom fram.


På lördag var vi hemma med hundarna hela dagen och hade det kul, men på kvällen for vi till Raffaello för att äta gott. Sen for vi till Jenny Woo en liten stund för att hälsa på Jukka. 

Jättegod passionsfrukt drink som sen gav mig en allergisk reaktion, men det var värt det.

Och nu är det söndag once again. Vi skall titta på en ny Beck som jag inte tidigare har sett. Väntar med spänning. Hoppas den inte är alltför läskig. Titeln "levande begravd" låter ganska spooky. 

4 comments :

 1. TACK då ni påminde oss om Beck,vi ska också titta.Ni verkar haft en rolig helg.KRAM från mamma o pappa! Önskar pariskunta i Malm en skön vårvecka också:)

  ReplyDelete
 2. Vassegoo. :D hui vi titta också just på den och mena skita ner oss. Den mest spännande Beck hittills. Huh huh, adrenalinet pumpar fortfarande.

  ReplyDelete
 3. Hejsan!

  Om det vore alltid fredag, så skulle det inte vara så roligt. Men det har jag alltid undrat varför det är fredag bara en gång i veckan, men måndag är varje vecka. Hih, hih, hii... Veckan går snabbt ska ni se och snart är det helg igen.
  Vi tackar och bockar och hälsar till Karleby också.

  Hälsningar från Namnlös

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!