Mar 15, 2011

Supersoopi

Idag har jag än en gång varit aktiv. 8 timmars skoldag och sedan bar det av mot hundparken. Sedan shoppade vi en fiiiiiin present till Bumbis ett års dag. Vi får hoppas att Mikko setä också kommer på kalas, då blir Bumbi och moster glada.
Jag har fått sålt en väska och en t-shirt på SG, så dem packade jag idag och tänkte skicka imoron.

Mina "gröna" fingrar har också fått bevisa sin magi idag när jag sådde gräslök och persilja. Vi får se hur det blir med den saken.. Jag tror inte att jag någonsin har fått något mer än ogräs att växa. Förutom Kirstis Liljor som faktiskt blomstrade i somras.. Och mina ärtor såklart som dessvärre var dammiga och luktade illa.

Voffsarna var trötta efter hundparken

Hmm.. Vad kan detta vara?Paketen som jag skall skicka i morgon ser ganska misstänksamma ut. Heroin?Grow dammit, grow!
Nu skall jag fortsätta i mitt aktiva mönster och gå och byka lite.. Sen skall jag mysa med min korsords tidning medan det grymtande monstret Mikko ser på fotboll.


6 comments :

 1. Lycka till med odlingen!Hoppas du inte brås på mig.....:)Fint paket.Någon blir säkert glad:)Skrev Mamma

  ReplyDelete
 2. ÅÅÅ va spännande de ska bli att se va Benjamin får i present!! Hoppas Mikko också kan komma. P.S. Se till att int skriva ut avsändaren på dina misstänksamma paket ;)
  Kram :) :) -Becky-

  ReplyDelete
 3. Du verkar vara en riktig vårmänniska. Jag har rättat massor av prov, det märks att det är vår, här också. Dagen med Nando och Edwin hade gått bra. Sådant fint promenadväder dem hade! Hälsningar till er och till Kokkola också.

  Säger gumman från Rikroken!

  ReplyDelete
 4. Becky: Joo annars kommer nog polisen och knackar på dörren. :)
  Gumman från rikroken: Hundarna var nöjda och glada, di har säkert haft det roligt! :D

  ReplyDelete
 5. Mamma: Jag tror nog att jag har dina gener. :P o-ou. Nää. jag är nöjd över att vara en kråtare som lyckas för det mesta.

  ReplyDelete
 6. Vårhälsningar från Kokkola till Rikroken också!

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!