Feb 22, 2011

darr mot marr

                                                                          

Halleluja, jag har Internet igen. Det var så typiskt att någon förbannad internet kabel gått av här nära igår så att all internet anslutning i hela arabiastranden var kaputt, just då när jag som mest behövde Internet till mina skolarbeten.. Men Vi lyckades lösa problemet och vi for hem till Jokkes en stund för att jag skulle få skrivet klart ett arbete som hade inlämnings deadline i morse. Idag hade vi dessutom tent i engelska och jag hade inte läst ett piss för att jag inte hade internet och allt material fanns ju förstås på nätet. Great. Men det gick bra i alla fall, inte för att jag säkert skulle ha läst till tenten fast jag skulle ha haft internet, men det är en princip. Om man betalar för nät så skall man få nät. Så de så.
Nu har jag suttit tre timmar i sträck och skrivit på mitt case. Så jag är väl förtjänt en liten paus. Emellanåt måste man bara ta en liten paus och samla sina tankar för att inte bli helt fullständigt psyko.
Igår köpte vi halsband som darrar om hundarna skäller. Dom funkar faktiskt, inget gläfsande här inte. Men jag tror att Nando håller på att falla in i en mild depression för att han inte får skälla på alla som vandrar förbi lägenheten.. Han känner säkert att hans "manhood" är förstört när han inte får leka vakthund längre. Edwin däremot verkar inte riktigt förstå vad som händer då han helt plötsligt börjar darra. Han springer omkring några varv och sen är det glömt. No harm found. 


1 comment :

  1. Vad duktig du är! Om inte annat så uppskattar jag halsbanden när jag kommer och hälsar på :D

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!