Nov 27, 2010

Lilla Jul

Jag har jobbat både idag och igår, ännu en kvällstur imorgon och sen har jag lite ledigt igen. Det skall bli skönt att få lite tid med hundarna och gubben.

Ikväll har jag lilla jul städat. Jag prydde apelsiner med nejlika så det doftar fantastiskt gott och juligt i hela lägenheten. Sen fixade jag också med lite jullyktor och annat skoj.

mmmmm... Vad det doftar gott med nejlika.

Måste bara berätta att Mikko här en dag fick en konstig idé att vi skulle köpa hummer. Så jag kilade iväg till Stockmann för att köpa lite hummer, kände mig lite sådär allmänt snobbig när jag där minglade omkring i Stockmann bland alla fisförnäma stocka-människor med min hummer i högsta hugg. 
Måste då bara säga att vi, efter lite problem med att fundera ut vilka delar man skulle äta, konstaterade att hummer smakar skit och att vi aldrig mera kommer att äta det. Hummern var äcklig och seg så det är ingenting jag rekommenderar. Vi åt jätte lite och det blev massor över. Men hundarna var glada när dom fick hummer till kvällsmat. Det är inte alla hundar som får äta så lyxigt som våra små hummer-hundar.

Vår äckel-hummer som till på köpet såg väldigt skräckinjagande ut.. uäk..


2 comments :

  1. Haha!! Lyckat med hummern:) Jag måste också fixa apelsiner, det hade jag helt glömt bort!

    ReplyDelete
  2. Huu, läbbigt :/ Jag sko int ha våga smaka på den.... var den brun innan den blev kokad?? -en som inte kan nåt om hummer- (Becky)

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!