Aug 15, 2010

baby-doll


Tillbaka i good old kokkola, vi kom hit i onsdags och har varit på villan. Nu sitter jag här i stan för Mikko sku titta på nåt futisspel på canal+ som int syns på villan.. *jei* Fattar inte hur de kan vara så livsviktigt med fotboll, meeeen, det är väl en sån sak som man som prinsessa aldrig riktigt kommer att förstå sig på. Jag tror int heller att han sku förstå sig på att shoppa smink i timtal .
Imorgon åker vi tillbaka till Hängselfors. Det har varit så skönt på villan och jag är riktigt deppad över att behöva fara tillbaka. Villan är så underbar. Vi hade besök av Miche och Sandra här en dag, vi va i bastu och Miche simma så mycket att hon var alldeles blå. Igår for Cyprioterna tillbaka till sitt varma hemland, så nu är sommaren officially slut för det tycks vara så att dom tog värmen med sig då di for.. typiskt.
På tal om att jag här tidigare babbla om att shoppa smink så måst jag ännu berätta att jag fick så inspis att shoppa smink så att de riktigt tar sjukt i hjärtat. Jag blev så inspirerad då det kom nåt kort program idag på tv på typ 5 min där det va nån pro sminkös som visa hur man sminkar "the baby-doll makeup" det var helt superintressant, jag tror att det kom från LIV... sku vila veta om dom brukar visa detdär programmet typ varje dag? Nån som vet? Anyhow, blev jag jätte inspirerad och sku vila fara och köpa smink i massor och lära mig alla världens olika tekniker.. :D wiee. Hon använde nåt som hette typ vax-puder som hon applicerade på ögonbrynen istället för att använda penna och det blev helt supersnyggt. Sån ska jag ha!

1 comment :

  1. Joo, de kommer varje dag på tv, det där programmet. Det är ett ifyllnads program som de sätter in mellan programmen (om de e rätt program jag tänker på)

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!