Oct 8, 2009

Jobb,jobb,jobb - Lycka,lycka,lycka

Tjolahopp Tjolahej! Kom just hem till vår lilla lya efter en ganska ensam dag i skolan. Det visade sig att alla mina så kallade "aktiva" klasskompisar hade krabbis. Så lilla Vanessa var emsam. Haa. Hoppas att ni alla mådde väldigt illa. Nånää. :) E faktiskt lite avundsjuk på att ni va ute och hade skoj medan jag satt och nördade mig i en hög av psykiatripapper och skräp. Men å andra sidan så trivs jag också hemma. Det är skönt och sedan efter att man har varit effektiv och ytterst duktig så känner man sig som en ny människa. Fastän jag nog egentligen känner mig ganska så förvirrad av all psykiatri.. Det känns lite som om jag håller på att bli psykiskt störd. Kom faktiskt på mig själv sitta och tala ut högt fastän jag var ensam hemma. Och det är ju ganska spookyt att sitta och prata när ingen hör. Trots att det nog skulle vara hundra gånger spookygare om någon faktiskt lyssnade när man tror sig prata för sig själv. Huuuu.. *vanessa känner den psykiska störningen växa inombords* Hör någon mig när jag babblar för mig själv? äääk.

Sudda sudda sudda bort spookyga tankar. Kanske man borde tänka på något roligt istället. hmm.. Jag var hemma i helgen, och det var roligt. Sköntt att vara hemma med mamma, pappa och Hampus. Vanaja Diesel hade keikka i helgen, DEEE va roligt skall ni veta. Pappa rockade hårt och jag och mamma dansade som två små galna groupies.
Det är alltid lika kul att vara hemma i Karleby. Fick också chansen att hälsa på lite kompisar, vilket gjorde gott.

En annan glädjande nyhet som är rolig att tänka på är att vår lilla familj troligen kommer att få en ny medlem. En liten lurvig medlem som flyttar in i vår lilla tvåa i slutet av oktober. Jaa-a just de! Du tänker rätt! En liten valp! Vi kommer alltså skaffa en liten gulleboll som lyser up vår vardag. Jag orkar knappt vänta. Det skall bli så härligt. Fastän de flesta tänker på jobb, jobb, jobb när de hör ordet hund, så tänker jag på lycka, lycka, lycka trots att en hund medför mycket jobb. Men om man tänker liiiiite längre och inte så trångsynt så medför nog en hund mera lycka och glädje än jobb och suck och stön. Så de så.

Ikväll kommer min lilla Bettina hit. Vi skall vräka i oss muffins och gråta tillsammans i takt med tonerna i Backstreet Boys "as looooon as you love meeee" och "quit playing games with my heart" etc. Nå kanske vi nu int precis skall gråta, här överdriver jag nu igen. Allt annat jag sa att vi skall göra är däremot sant. För vi (ta-ta-ta-daaaa) har nämligen lyckats skaffa biljetter till Backstreet Boys reunion keikka i Helsingfors och vi skall ha en Bäkkärit kväll för att fira denna glädjenyhet.

Så nu skall jag gå och gläda allt nytt i mitt fina liv. Hejs svejs, grus och gnejs.

1 comment :

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!